Avocado gevuld met eiersalade

Ingrediënten

avocado
4 eieren
4 eetlepels mayonaise zonder suiker (Ton’s)
1 bakje tuinkers
bieslook
1 theelepel kerriepoeder
1 teen knoflook
peper

Bereidingswijze

Snij de avocado in de lengte door de helft en verwijder de pit, zodat je straks het gat kan vullen met de zelfgemaakte eiersalade.

Kook de eieren in kokend water in 7 minuten goed hard. Laat de ‘eieren’ schrikken onder de koude kraan. Pel de eieren en laat ze afkoelen voordat je ze gaat gebruiken voor de eiersalade.

Doe de mayonaise in een schaal. Voeg hier kerriepoeder en peper aan toe. Snij de knoflook zo fijn mogelijk of gebruik een knoflookpers. Knip de tuinkers en bieslook fijn. Vermeng ook de knoflook, tuinkers en bieslook met het mayonaise- mengsel. Prak de eieren en voeg deze als laatst toe.
Je zelf gemaakte eiersalade is klaar.

Vul de avocado met de eiersalade. Vind je het teveel? Dan is de overgebleven eiersalade ook heerlijk voor op brood. Garneer met tuinkers of bieslook.

Laat een reactie achter